BUSINESS, COMPANIES, LEISURE, PLAY

13 cu norock

13_cu_norock

Rockul este o stare de spirit. Ca majoritatea adolescenţilor energici, mai toţi am trecut prin faza rock, am cunoscut oameni minunaţi şi am păstrat în suflet nostalgia unor momente speciale. Unii dintre noi am ales să păstră această stare o viaţă întreagă. Iar cei mai norocoşi dintre rockeri se pot considera aceia care şi-au putut transforma pasiunea în business.

Club 13 din Constanţa este o astfel de reuşită. Venera Radu, managerul clubului ne-a povestit că deschiderea localului a fost o iniţiativă firească pe care a luat-o în contextul în care îşi dorea ca businessul de care se ocupă împreună cu soţul ei, să îi reprezinte. Şi a reuşit ca prin clubul de la numărul 30 de pe bulevardul Ferdinand să ofere tocmai acea acea atmosferă de prietenie întreţinută de muzică bună.

“Cel mai mult ne bucurăm când clienţii barului se simt bine, cântă în cor sau  îşi permit să vorbească între ei deşi nu se cunosc. Am vrut să creăm o atmosferă prietenoasă, în care clienţii să se simtă ca acasă, să asculte muzica bună şi să revină mereu cu plăcere.” Afacerea a început în 2012 şi merge foarte bine; se lucrează permanent la îmbunătăţiri pentru a menţine Club 13 printre cele mai apreciate baruri rock din Constanţa.

Vorbind de investiţie, iniţial a fost o sumă relativ mică, dar veniturile se reinvestesc constant. “Preţurile sunt accesibile oricărui buzunar, însă barul se adresesază celor care apreciază muzica rock şi au spirit tânăr. Perioada de vârf este toamnă-iarnă, dar nu este de neglijat nici vara, datorită terasei.”

Aşadar, suntem la debutul perioadei de vârf.  “În această toamnă am pregătit foarte multe surprize, începând cu amenajarea subsolului şi continuând cu petreceri, concerte şi concursuri!” ne-a mai spus Venera, cu entuziasmul omului pentru care o afacere este mult mai mult decât succesul financiar.

 

S-ar putea sa iti placa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste taguri si atribute HTML sunt permise in comentarii: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>