FASHION

Cele mai extravagante tendinţe fashion

Thome Browne 2

Moda face spectacol şi trăieşte din asta. Tocmai de aceea, mulţi dintre designeri şi dintre case lansează periodic provocări, fac gesturi riscante şi încearcă să impună trenduri şocante în căutarea unei vizibilităţi din ce în ce mai mari. Evident, puţine dintre aceste propuneri prind la clientelă. Dar şi când se impun…

Iată topul pe care Romania Lifestyle îl face în privinţa tendinţelor fashion extravagante (totuşi purtabile) din acest sezon rece:

  1. Transparenţele. Sigur nu era anotimpul lor, sigur multe dintre voi vor avea de obiectat, însă designerii s-au întrecut în acest sezon în a expune trupul feminin. O face foarte seducător Simone Rocha şi este urmată de case precum Ports 1961, Prada, Donna Karan şi Burberry Prorsum, pentru a enumera doar câteva dintre acelea care s-au gândit că materialele cele mai diafane sunt şi cele mai potrivite pentru miezul iernii.
  2. Tuturor ne plac detaliile metalice, însă de data aceasta se pare că la mare căutare sunt ţinutele cu totul şi cu totul din “aur”. Moschino, Rochas, Ostwald Helgason, Naeem Khan, Thom Browne nu doar parafrazează, ci traduc în realitate vorba basmului: “La soare te poţi uita, dar la dânsa ba!”.
  3. La fel ca în cazul auriului, şi inserţiile de piele sau accesoriile din piele pot transforma o rochie într-o ţinută specială. Acum este însă sezonul total look-urilor din piele. Evident, în acest caz nu prea mai vorbim despre confortul ţinutei, ci despre dorinţa de a face impresie. Tendinţa este susţinută de Guy Laroche, Lanvin, Trussardi şi Balenciaga.

S-ar putea sa iti placa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste taguri si atribute HTML sunt permise in comentarii: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>