JEWELRY, SHOPPING, STYLE

Din dragoste pentru bijuterii – „La Rosa“

ROSA-2

La-rosa-1„La Rosa“ crede că bijuteriile sunt mai mult decât simple accesorii. Bijuteriile sunt piese ce păstrează în ele cele mai frumoase amintiri din viaţa noastră.

De aceea, aici veţi găsi bijuterii lucrate manual în materiale de calitate, putând alege dintr-o paletă largă de modele de lux existente în toate cele trei magazine.

ROSA-2„La Rosa“ a inaugurat primul magazin din România în anul 2009, un boutique privat de bijuterii, verighete şi inele de logodnă, pentru ca mai apoi, în 2011, să deschidă două noi magazine în Constanţa şi Craiova. Brand-ul este unul dintre cele mai apreciate şi importante de pe piaţa din România. În portofoliul se găsesc peste 1.000 de modele de verighete şi peste 2.000 de bijuterii din aur, cu diamante sau cristale şi inele de logodnă cu diamante.

butoni-la-rosacolier-la-rosaCreat din dragoste pentru bijuterii, atelierul „La Rosa“ este specializat în producţia verighetelor şi a inelelor de logodnă, toate unicat sau în serie mică, din materiale preţioase de cea mai bună calitate.

Având o experienţă de peste 40 de ani, echipa de creaţie confecţionează verighetele din aur de 24 karate, fin-pur, la care adaugă aliaj pentru a-l aduce la 14 karate sau 18 karate, pentru diferite culori, în funcţie de comanda clientului.

inel-1Folosind cea mai nouă şi avansată tehnologie pentru producerea de verighete şi bijuterii, echipa „La Rosa“ este formată din 60 de persoane, bijutieri cu diplomă, maeştrii specializaţi în verighete, ţintuitori şi experţi gravori. Aceştia mereu dornici să realizeze cele mai complexe lucrări şi creaţii de verighete, confecţionate manual, în proporţie de 80%, de la şlefuire până la finisare. Utilajele folosite au rol de topire şi laminare pentru a obţine fineţea şi calitatea detaliilor care fac dintr-un simplu accesoriu o bijuterie de lux.

verighete-la-rosaPentru a întregi universul bijuteriilor, de păstrat sau de dăruit, pe lângă atelierul propriu, „La Rosa“ colaborează şi cu alte ateliere din Italia, Turcia şi Germania, lărgind catalogul de colecţii şi modele, astfel încât, pe lângă verighete, brand-ul vă oferă coliere, brăţări, cercei, seturi potrivite pentru ţinute elegante sau de zi, toate confecţionate din cele mai frumoase pietre preţioase şi semipreţioase.

Bijuteriile „La Rosa“ sunt dedicate celor educaţi şi rafinaţi, celor ce stiu să aprecieze o bijuterie de calitate, elegantă.

Date de contact:

Bucureşti:
Calea Victoriei nr 87-89, sector 1 (între Hotel Raddison şi Piaţa Amzei)
Telefon: 0752.147.114
Email: bucuresti@bijuteriilarosa.ro
Program: L-V: 10.00-20.00, S: 10.00-18.00

Constanţa:
Strada Cuza Vodă nr. 15, Bl. AC1 (intersecţia Cuza Vodă cu Bd. Tomis)
Telefon: 0758.750.583
Email: constanta@bijuteriilarosa.ro
Program: L-V: 10.00-20.00, S: 10.00-16.00

Craiova:
Str. Theodor Aman nr. 1, Bloc Casa Albă, Parter
Telefon: 0758.750.584
Email: craiova@bijuteriilarosa.ro
Program: L-V: 10.00-19.00, S: 10.00-16.00

S-ar putea sa iti placa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste taguri si atribute HTML sunt permise in comentarii: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>