JEWELRY, SHOPPING, STYLE

Emoţiile creează bijuteriile FREYWILLE

FREYWILLE-Romania-004

FREYWILLE Romania 001FREYWILLE creează bijuterii artistice cu email preţios şi accesorii de lux.

Atelierul de creaţie şi manufactură, situat în Viena, în aceeaşi locaţie în care compania a fost înfiinţată în 1951, este locul în care o echipă unită de artişti, bijutieri, designeri şi experţi în emailare creează piese nemuritoare de artă decorativă.

Bijuteriile FREYWILLE sunt inspirate de trăiri frumoase și emoţii pe care cei ce poartă aceste piese vor dori să le trăiască în fiecare zi.

Valori abstracte precum Endless Love, Joy, Paradise şi Passion, au inspirat transformarea acestor concepte în piese de artă ce pot fi purtate prin colecţia Ode to Joy of Life, o odă adusă bucuriei de a trăi.

Pentru realizarea fiecarei piese sunt necesare între 80 şi 100 de etape diferite, majoritatea dintre ele efectuate manual.

FREYWILLE Romania 002Crearea decorului din email începe întotdeauna cu aplicarea motivelor din aur de 24k, urmată de pulberile colorate din email. După fiecare aplicare, piesa este introdusă în cuptor pentru a căpăta consistenţa finală. Ultima etapă în crearea bijuteriei este fixarea monturilor din aur masiv de 18k sau placate cu aur, ori rodiu şi paladiu.

Preţurile bijuteriilor Classic Edition pornesc de la 1.200 lei şi pot ajunge până la 4.500 lei, în timp ce piesele din colecţia 18k Gold & Diamonds pot depăşi 100.000 lei, în funcţie de colecţie şi numărul de briliante folosit.

FREYWILLE Romania 003Designul artistic este cel care scoate în evidenţă bijuteriile FREYWILLE.

Ingeniozitatea artistică şi spiritul creator reprezintă centrul în jurul căruia se conturează FREYWILLE, acel centru care, în esenţă, este o expresie a bucuriei de a trăi.

Cu peste 100 de Boutique-uri proprii deschise în 35 de ţări, pe cinci continente, în locaţii precum New York, Londra, Paris, Sydney, Moscova, Beijing sau Hong Kong, FREYWILLE este un jucător global important pe piaţa bijuteriilor de lux.

FREYWILLE Romania 005Dr. Friedrich Wille – preşedinte
Contact:
FREYWILLE Boutique
Calea Victoriei 118
Tel. 031 620 13 54
Program: Luni-Vineri: 10.00 – 20.00; Sâmbătă: 10.00 – 18.00
bucharest@freywille.com

FREYWILLE Romania 006Băneasa Shopping City
Şoseaua Bucureşti-Ploieşti 42D
Tel. 031 432 69 44
Program: Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
bucharest.baneasa@freywille.com

Facebook: FREYWILLE.Romania

 

FREYWILLE Romania 007

S-ar putea sa iti placa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste taguri si atribute HTML sunt permise in comentarii: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>