BUSINESS, COMPANIES

150 000 de euro pentru pet hotel

pet-dog

Vrei să pleci în vacanță, să lași toate grijile deoparte, ai o urgență sau situația și destinația nu îți permit să iei cu tine animăluțul de companie? Toți prietenii tăi sunt ocupați? Iubitorii de animale, pot sta liniștiți în această privință, știind că își lasă cățelul sau pisica în siguranță. Ringstar Pet Hotel din Bucureşti este o pensiune pentru  câini și pisici, creată pentru a reduce stresul generat de despărțirea de stăpân.

Oaspeții beneficiază de supraveghere permanentă, program de masă și plimbare – stabilit în funcție de indicațiile stăpânului. Condițiile oferite sunt de cea mai bună calitate: camere încălzite pe timp de iarnă, aer condiționat, covorașe, pătuțuri dedicate animalelor și elemente decorative. Mai mult decât atât, orice cameră din acest hotel poate fi personalizată în funcție de cerințe cu obiecte sau mobilier de acasă.

Camerele de la pet hotel asigură un fundal sonor printr-un sistem audio sau TV, ce re-creează zgomotele cu care animaluțul este obișnuit (televizorul de acasă, vocile stapânilor). Asta pentru a reduce stresul schimbării mediului. Ringstar Pet Hotel beneficiază de un sistem de monitorizare video permanentă, la care au acces clienții, prin intermediul unui serviciu de live-webcam. Astfel, aceștia pot verifica starea și activitățile animăluțului  oricând, de oriunde, prin intermediul internetului.

Inițiatorii afacerii au o vastă experiență în dresajul și îngrijirea animalelor, fiind în acest domeniu încă din 1993 şi fiind familiari cu reacțiile și comportamentul câinilor și pisicilor în condiții de stres. Salonul de toaletaj, școala de dresaj canin, și pet-shop-ul cu produse profesionale întregesc gama de servicii oferite. Astfel te poţi relaxa liniștit știind că prietenul tău blănos este îngrijit, iubit și alintat.

“Este o afacere izvorată din pasiune și care încă ocupă o nișă din piață, ceea ce o face profitabilă și de viitor,” ne-a spus Robert Caraman, managerul Ringstar Pet Hotel. „Investiția inițială a presupus aproximativ 150.000 de euro dar continuă, atât pe linie financiară cât și din punctul de vedere al pasiunii și dăruirii.” Referitor la fluxul de clienţi, acesta a adăugat: “Funcționăm exact ca și un hotel pentru oameni. Suntem ocupați atunci când și hotelurile obişnuite sunt în sezon. Lunile iunie, iulie, august şi decembrie, sunt cele mai aglomerate, luni în care funcționăm numai pe bază de rezervare.”

În privința serviciilor de cazare, prețurile pornesc de la 50 lei/noapte cu acces la web-cam – pentru pisici și de la 80 lei/noapte cu supraveghere video pentru căței. Ringstar Pet Hotel este situat în București, sectorul 1, pe șoseaua Odăii la numarul 6.

S-ar putea sa iti placa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste taguri si atribute HTML sunt permise in comentarii: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>