JEWELRY, SHOPPING, STYLE

La PANDORA fiecare client îşi poate personaliza orice detaliu al bijuteriilor

  • Pandora1/4
  • Pandora-42/4
  • Pandora-33/4
  • Pandora-24/4

Pandora 2Compania daneză PANDORA (cu afaceri de aproape 900 de milioane de euro la nivel mondial şi cu magazine în 55 de state), comercializează bijuterii din aur şi argint, care au montate pietre preţioase şi semipreţioase. Formula unică de succes şi recunoaştere internaţională a conceptului Pandora constă în faptul că fiecare client îşi poate personaliza orice detaliu al bijuteriilor. Clienţii Pandora sunt de regulă femei de peste 20 de ani, cu venituri peste medie şi educaţie superioară.

Pandora 3PANDORA concepe, produce şi comercializează bijuterii moderne finisate manual, din materiale originale, la preţuri care variază între 14 şi 4.500 de euro. Decorate cu diverse forme şi în culori vibrante, acestea aduc un plus de originalitate şi feminitate. Bijuteriile PANDORA sunt autentice, realizate din aur de 14k/18k, argint 925 şi pietre atent selecţionate.

În cei 30 de ani de activitate, PANDORA si-a extins aria de acoperire în permanenţă. Al doilea magazin deschis de reteaua de bijuterii în România, după Bucureşti, funcţionează în incinta City Park Mall Constanţa.

Pandora 4Compania a fost fondată în anul 1982 în Danemarca şi este prezentă în peste 65 de ţări de pe tot globul, având mai mult de 10.000 de retaileri şi depăşind 550 de concept stores.

Înfiinţată în 1982, având sediul central în Copenhaga, Danemarca, PANDORA numără peste 5000 de angajaţi, din care 3600 sunt în Gemopolis, Thailanda, locul unde compania produce bijuteriile sale. PANDORA este listată la bursa de valori din Danemarca. În 2010, veniturile totale ale companiei PANDORA au fost de aproximativ 895 milioane euro.

S-ar putea sa iti placa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste taguri si atribute HTML sunt permise in comentarii: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>