BUSINESS, IDEAS, LEADERS, PEOPLE

Lupul de pe Wall Street te învaţă să faci business

lupul-wall-street

… da, faimosul Jordan Belfort, ex-brokerul condamnat pentru înşelăciune, azi autor de succes, personaj de film şi orator motivaţional, va veni în România pe 18 noiembrie ca să-i şcolească pe cei care vor să înveţe un alt tip de a face afaceri.

Ai văzut filmul regizat de Scorsese în care Belfort este interpretat de Leonardo DeCaprio şi poate că ţi-a plăcut, oricum indiferent nu te-a lăsat. Şi poate că ai citit şi cele două cărţi ale lui (cea de a doua venită ca o continuare firească după succesul incredibil de care s-a bucurat volumul “The Wolf of the Wall Street”), deşi ele, inexplicabil, nu sunt încă disponibile în limba română. Ştii că personajul este departe de a fi un broker clasic şi poate că tocmai acest lucru face ca evenimentul organizat la Bucureşti să fie mai tentant.
Belfort promite că te va învăţa celebrul sistem Straight Line Persuasion, adică cum poți convinge pe oricine – fără a încălca etica – să facă orice, plus cum să-ți mărești veniturile, vânzările, rata de închidere și încrederea. Iată câteva dintre temele asupra cărora vorbitorul va insista: arta de a încheia orice afacere cu calm, fără cea mai mică urmă de presiune, cum să contracarezi imediat obiecțiile și credințele limitatoare ale cumpărătorului (cum să-i transformi pe sceptici în cumpărători), cele patru elemente cheie pentru a crea prezentări etice care să ducă, efectiv, la încheierea afacerii, formula în zece pași pentru construirea unui flux de recomandări și obținerea clienților pe viață şi aşa mai departe. “Singurul lucru care stă între tine și obiectivul tău este povestea de doi bani pe care ți-o tot repeți continuu în minte cum că tu nu poți reuși,” ne asigură Jordan Belfort.
O groază de promisiuni am spune noi pentru o singură zi în compania lui Belfort, zi care vă va costa între 375 şi 440 de euro. Evenimentul este organizat de Extreme Training şi Capital.

S-ar putea sa iti placa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste taguri si atribute HTML sunt permise in comentarii: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>