SHOPPING

Ro.Land: mărci româneşti în galeria de shopping de la J.W.Marriott Bucureşti

Magazinul Ro.Land

Magazinul Ro.Land

La hotelul J.W. Marriott, pe The Grand Avenue, s-a deschis Ro.Land, cel mai nou magazin de lux dedicat integral brandurilor româneşti. De la bijuterii de autor, din materiale inedite şi pietre preţioase, cămăşi ce scot din tipar orice ţinută de business, pantofi şi genţi unicat, atât pentru ea, cât şi pentru el, până la piese de mobilier, cosmetice din ingrediente naturale, păpuşi şi haine de copii, dar şi opere de artă şi vinuri româneşti de colecţie, Ro.Land a selectat riguros şi pasionat produse reprezentative pentru scena designului românesc contemporan. Pe lângă dorinţa de a deveni un punct de referinţă pentru toţi cei care vor să fie în temă cu trendurile locale, Ro.Land e în acelaşi timp un proiect menit să promoveze scena artistică românească contemporană în afara ţării, în rândul străinilor care vizitează România şi sunt curioşi să cunoască produsele locale sau vor să ia cu ei în bagaj un suvenir “Made in Romania”. Tocmai pentru a ajunge mai uşor la ei, Ro.Land a deschis primul său magazin în galeria The Grand Avenue. Majoritatea pieselor din concept store sunt unicate sau în ediţie limitată. În momentul de faţă, în cadrul Ro.Land expun nume precum Patzaikin, Gabriel Geller, Bone Jewellery, Wolf 25, Adelina Ivan, George Neagu, Cristian Samfira, 109, Parlor, Coca Zaboloteanu, Designers for Kids, Prototip Studio, Don Papillon, Cristina Bulat, Florin Dobre, Wagner Arte, Răzvan Vâlceanu.

Ro.Land este iniţiativa a trei oameni din domenii profesionale diferite, cu aceeaşi pasiune pentru artă şi design. Cristian Preotu a intrat în business în urmă cu aproape zece ani, prin fondarea companiei Le Manoir ce distribuie pe piaţa din România, printre altele, delicatesele Comtesse du Barry, în timp ce Ioana Mîţu a activat timp de opt ani ca jurnalist de lifestyle. Alina Bucur este curator şi organizator de evenimente în cadrul Muzeului Naţional de Artă Contemporană al României şi iniţiatoarea a numeroase proiecte artistice în Bucureşti.

Concept store-ul a fost amenajat de arhitectul Andrei Cebotaru, câştigător al Bienalei naţionale de arhitectură, în timp ce grafica brandului a fost realizată de Leonard Zărnescu.

S-ar putea sa iti placa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste taguri si atribute HTML sunt permise in comentarii: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>