BEAUTY, STYLE

Secretele machiajului cu Anca Rădulescu

curs make-up

Make-up artista Anca Rădulescu este un nume respectat în branşa machiorilor de performanță din România, iar Școala de Make-up Anca Rădulescu a format, încă de la înființarea ei în anul 2006, specialiști în arta machiajului, dezvoltând talentul nativ al elevilor săi și învățându-i, în principal, că machiajul e o meserie artistică pe care este imposibil să nu o iubești.

 

“Ca să te înscrii la Școala de Make-up Anca Rădulescu, ca viitor make-up artist, în primul rând trebuie să fii pasionat de meseria de machior, pentru că nu este o muncă ca oricare alta, este o artă,” spune Anca Rădulescu. “Trebuie să iubești ceea ce faci, să îndrăgești culorile, pictura, frumosul. Trebuie să fii în pas cu timpurile, să fii dispus să înveți mereu și să-ți însușești tot ce apare nou în materie de produse sau tendințe. Machiajul este o pasiune și, ca în orice alt domeniu artistic, dacă nu pui dragoste în ceea ce faci, nu are cum să-ți iasă, nu poți performa. Dar și femeile ce doresc să-și îmbunătățească aspectul de zi cu zi vor găsi tot ce au nevoie să știe pentru a avea un chip luminos, curat, îngrijit și perfect pus în valoare.”

 

Beneficiile cursurilor

Împreună cu Anca și echipa ei vei învăța despre posibilitățile infinite existente în machiaj și vei afla că poți ajunge, împreună cu această artă, în locuri în care nu te-ai fi gândit niciodată că ți-ar putea fi accesibile. La Școala de Make-up Anca Rădulescu (aflată pe Strada Monumentului, la numărul 14) vei avea ocazia să lucrezi cu un profesionist recunoscut, pentru care pasiunea și dăruirea în această meserie nu au limite.

Școala de Make-up Anca Rădulescu îţi propune trei tipuri de module diferenţiate, două pentru cei care urmăresc o carieră în domeniu şi unul dedicat automachiajului. Diplomele eliberate de Școala de Make-up Anca Rădulescu sunt recunoscute de CNFPA (Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților), de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale. Sunt diplome complete ce atestă calificarea și pregătirea absolvenților noștri în meseria de machior. Iar modalitățile de plată sunt flexibile, plata se poate face și în trei rate egale, o rată la înscriere pentru asigurarea locului, o rată la începutul cursului și ultima rată la jumătatea cursului.

La cursurile Școlii de Make-up Anca Rădulescu s-au înscris, de-a lungul timpului, toți cei pasionați de arta machiajului, oameni care nu s-au ocupat niciodată de machiaj, dar și cosmeticiene, freelanceri, coafeze, stilişti, producători TV, ba chiar și bloggerițe pasionate de arta machiajului. „Dar am avut și eleve avocate, inginere, economiste, sportive. Nici nu cred că are vreo importanță ce meserie ai când îți dorești să înveți altceva sau când îți dorești să știi cum și ce să faci ca să arăți bine,” ne spune Anca.

 

Tratamente inovative la House of Beauty

Ea nu este numai un make-up artist de succes, este și un estetician cu rezultate extraordinare. La House of Beauty, echipa Ancăi, în frunte cu ea, ne așteaptă cu noutăți absolute din domeniul frumuseții. După ce a fost primul estetician care a adus pe piața românească de înfrumusețare Cryolift III, aparatul-minune al vedetelor de la Hollywood, procedura cosmetică ce se ocupă cu lifting-ul facial nechirurgical, acum a dat din nou lovitura cu încă două aparate revoluționare: OxyGeneo și SPL.

OxyGeneo este un tratament inovativ pentru o piele luminoasă și energizată, curăță și exfoliază stratul exterior al pielii, iar combinația de oxigenare și exfoliere a pielii lucrează împreună pentru a reenergiza și restaura strălucirea unui ten bine hrănit, echilibrat și sănătos. OxyGeneo produce un număr mare de bule bogate în dioxid de carbon care explodează delicat pe suprafaţa pielii. Rezultatul? Textura pielii va fi mai fină, tenul mai întins (netezește liniile fine și ridurile) și luminos, echilibrat și strălucitor.

SPL-ul în schimb este un concept inteligent de fotoepilare. Tehnologia SPL a fost concepută în Franța și are la bază principiul energiei luminii. SPL este o inovație în domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficientă decât predecesoarea sa, tehnologia IPL.

Acest mod de epilare oferă rezultate pe o perioadă îndelungată, estimată la aproximativ cinci ani. Lumina pulsars este extrem de eficientă, atât în cazul epilării progresive cât și în cazul fotoregenerării celulare. Îndepărtarea firelor de păr prin procedeul SPL nu determină ca acestea să crească mai repede, mai groase sau mai închise la culoare cum se întâmplă în cazul procedurilor clasice de epilare. Dimpotrivă, pe parcursul tratamentului, firul de păr devine mai fin și crește mai încet. Lumina pulsată este foarte eficientă și în cazul petelor pigmentare, cuperoză sau a micilor riduri, iar prin ședințe repetate se pot elimina și leziunile vasculare superficiale ale pielii.

S-ar putea sa iti placa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste taguri si atribute HTML sunt permise in comentarii: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>