BEAUTY

Pentru ea: topul parfumurilor feminine

Trussardi My Name

Nici o haină nu ne poate îmbrăca atât de spectaculos aşa cum o face un parfum bine ales. Amprenta noastră olfactivă spune cine suntem, ne devoalează la fel de mult ca alegerile vestimentare pe care le facem. Tocmai de aceea, gestul bărbatului care-i oferă un parfum femeii iubite spune faptul că realmente o cunoaşte bine. Este un gest intim, care nu permite greşeală: parfumul rămâne una dintre cele mai personale alegeri pe care le putem face. Dacă anterior îţi prezentasem topul fragranţelor masculine de sezon (găseşti articolul aici), de data aceasta îţi propunem clasamentul celor mai interesante cadouri parfumate pentru femeia pe care o iubeşti.

Citeste tot articolul...

BEAUTY

Pentru el: topul cadourilor parfumate

Valentino Uomo

Suntem deja foarte aproape de sezonul Sărbătorilor şi ne-am obişnuit ca, în fiecare an, retailerii şi producătorii să înceapă din ce în ce mai devreme ofensiva ofertelor. De data aceasta, noi îţi prezentăm cele mai seducătoare seturi de parfumuri şi cosmetice pentru bărbaţi existente acum pe piaţă. Vorbim, aşadar, despre parfumuri iconice, ale unora dintre cele mai importante case de modă şi beauty, alegeri de cadouri cu care practic nu dai greş. Între acestea se află o fragranţă care se recomandă drept un clasic al viitorului şi gama derivată de la acest parfum – Valentino Uomo. N-am uitat nici de superba Aqua Essenziale Blu, creaţia lui Alberto Morillas pentru Salvatore Ferragamo. În topul preferinţelor noastre se află însă Bleu de Chanel, parfum lansat în 2010, o fragranţă reinterpretată în 2014 de maestrul parfumier Jacques Polge care ne oferă acum un “concentrat” al ingredientelor deja folosite anterior.

  1. Bleu de Chanel – preţ în magazin
  2. Set Valentino Uomo after shave – 277 de lei
  3. Aqua Essenziale Blu Salvatore Ferragamo 100 ml – 360 de lei
  4. Givenchy Gentlemen Only Intense 100ml – 396 de lei (exclusiv în Sephora)
  5. Set Kenzo Homme Night – 358 de lei

Citeste tot articolul...

BEAUTY, STYLE

Evolve Beauty: moştenire românească, viziune britanică

02579876

Suntem din ce în ce mai atenţi la compoziţia produselor de beauty pe care le folosim, asta pentru că preferinţa pentru cele bio devine din ce în ce mai puternică. De curând, a fost lansată şi în România gama de produse cosmetice bio Evolve Beauty. Create în Marea Britanie, loţiunile, şampoanele şi balsamurile Evolve se datorează unei antreprenoare cu rădăcini româneşti, Laura Rudoe. Bunica ei româncă este cea care a familiarizat-o cu remediile pe bază de plante medicinale. Lăsându-se inspirată de ceea ce însăși natura ne-a oferit și folosindu-se de experiența dobândită în fruntea departamentului de dezvoltare a bine cunoscutei game britanice de cosmetice Nude Skincare, Laura, alături de Violaine Bargues, specialistă în dezvoltarea produselor Nude, a conceput această gamă de cosmetice certificate organic de Ecocert, pentru ten, corp și păr, care te cucerește încă de la început. Gama Evolve înseamnă acum loțiuni pentru curățarea delicată a tenului, tratamente speciale, creme hidratante cu efecte anti-ageing, creme pentru corp, șampoane, balsamuri și tratamente pentru păr, create cu ingrediente naturale bine cunoscute pentru efectele lor deosebite, precum uleiul de Argan, semințele de moringa, uleiul peruvian Sacha Inchi, fructele goji sau peptidele de origine naturală. Produsele sunt certificate organic de către Ecocert, nu conțin parabeni, SLS/SLES, ftalați, parfumuri și coloranți sintetici.

Citeste tot articolul...

BEAUTY, STYLE

Boss rămâne Boss

gerard2

Domeniu la fel de dinamic precum cel al modei, adăugând şi evanescenţa caracteristică produselor sale, parfumeria este locul în care puţine creaţii rezistă testului timpului. Şi nu vorbim numai despre compoziţia alchimică a fragranţelor, ci şi despre identitatea lor vizuală – designul sticuţelor. Aşadar, puţini sunt clasicii adevăraţi în parfumerie (în ciuda multelor voci care îşi arogă acest titlu)! Boss Bottled by Hugo Boss chiar este unul dintre clasicii arsenalului masculin. Dinamic şi totuşi dincolo de mode, aromă orientală şi totuşi atât de proaspătă, Boss Bottled îi ghidează pe bărbaţi spre succes de mai bine de 15 ani. De astfel, şi “faţa” Boss de azi este, indubitabil, unul dintre cele mai pertinente chipuri ale succesului: Gerard Butler.

Puternic, cu tonuri de bază lemnoase, Boss Bottled este în mod clar emblema bărbaţilor cărora nu le este teamă de masculinitatea “pe stil vechi”. Să nu mă înţelegeţi greşit: parfumul rămâne la fel de actual ca şi la data lansării, ceea ce voiam să subliniez este faptul că Boss Bottled aduce acea necesară doză de forţă care, prin dialogul notelor picant-lemnoase cu cele vanilate ne aminteşte de armonia contrastelor. O armonie care este sursa adevăratei puteri.

standing-the-test-of-time-boss-bottled-by-hugo-boss

Citeste tot articolul...

BEAUTY, STYLE

Secretele machiajului cu Anca Rădulescu

curs make-up

Make-up artista Anca Rădulescu este un nume respectat în branşa machiorilor de performanță din România, iar Școala de Make-up Anca Rădulescu a format, încă de la înființarea ei în anul 2006, specialiști în arta machiajului, dezvoltând talentul nativ al elevilor săi și învățându-i, în principal, că machiajul e o meserie artistică pe care este imposibil să nu o iubești.

 

“Ca să te înscrii la Școala de Make-up Anca Rădulescu, ca viitor make-up artist, în primul rând trebuie să fii pasionat de meseria de machior, pentru că nu este o muncă ca oricare alta, este o artă,” spune Anca Rădulescu. “Trebuie să iubești ceea ce faci, să îndrăgești culorile, pictura, frumosul. Trebuie să fii în pas cu timpurile, să fii dispus să înveți mereu și să-ți însușești tot ce apare nou în materie de produse sau tendințe. Machiajul este o pasiune și, ca în orice alt domeniu artistic, dacă nu pui dragoste în ceea ce faci, nu are cum să-ți iasă, nu poți performa. Dar și femeile ce doresc să-și îmbunătățească aspectul de zi cu zi vor găsi tot ce au nevoie să știe pentru a avea un chip luminos, curat, îngrijit și perfect pus în valoare.”

 

Beneficiile cursurilor

Împreună cu Anca și echipa ei vei învăța despre posibilitățile infinite existente în machiaj și vei afla că poți ajunge, împreună cu această artă, în locuri în care nu te-ai fi gândit niciodată că ți-ar putea fi accesibile. La Școala de Make-up Anca Rădulescu (aflată pe Strada Monumentului, la numărul 14) vei avea ocazia să lucrezi cu un profesionist recunoscut, pentru care pasiunea și dăruirea în această meserie nu au limite.

Școala de Make-up Anca Rădulescu îţi propune trei tipuri de module diferenţiate, două pentru cei care urmăresc o carieră în domeniu şi unul dedicat automachiajului. Diplomele eliberate de Școala de Make-up Anca Rădulescu sunt recunoscute de CNFPA (Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților), de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale. Sunt diplome complete ce atestă calificarea și pregătirea absolvenților noștri în meseria de machior. Iar modalitățile de plată sunt flexibile, plata se poate face și în trei rate egale, o rată la înscriere pentru asigurarea locului, o rată la începutul cursului și ultima rată la jumătatea cursului.

La cursurile Școlii de Make-up Anca Rădulescu s-au înscris, de-a lungul timpului, toți cei pasionați de arta machiajului, oameni care nu s-au ocupat niciodată de machiaj, dar și cosmeticiene, freelanceri, coafeze, stilişti, producători TV, ba chiar și bloggerițe pasionate de arta machiajului. „Dar am avut și eleve avocate, inginere, economiste, sportive. Nici nu cred că are vreo importanță ce meserie ai când îți dorești să înveți altceva sau când îți dorești să știi cum și ce să faci ca să arăți bine,” ne spune Anca.

 

Tratamente inovative la House of Beauty

Ea nu este numai un make-up artist de succes, este și un estetician cu rezultate extraordinare. La House of Beauty, echipa Ancăi, în frunte cu ea, ne așteaptă cu noutăți absolute din domeniul frumuseții. După ce a fost primul estetician care a adus pe piața românească de înfrumusețare Cryolift III, aparatul-minune al vedetelor de la Hollywood, procedura cosmetică ce se ocupă cu lifting-ul facial nechirurgical, acum a dat din nou lovitura cu încă două aparate revoluționare: OxyGeneo și SPL.

OxyGeneo este un tratament inovativ pentru o piele luminoasă și energizată, curăță și exfoliază stratul exterior al pielii, iar combinația de oxigenare și exfoliere a pielii lucrează împreună pentru a reenergiza și restaura strălucirea unui ten bine hrănit, echilibrat și sănătos. OxyGeneo produce un număr mare de bule bogate în dioxid de carbon care explodează delicat pe suprafaţa pielii. Rezultatul? Textura pielii va fi mai fină, tenul mai întins (netezește liniile fine și ridurile) și luminos, echilibrat și strălucitor.

SPL-ul în schimb este un concept inteligent de fotoepilare. Tehnologia SPL a fost concepută în Franța și are la bază principiul energiei luminii. SPL este o inovație în domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficientă decât predecesoarea sa, tehnologia IPL.

Acest mod de epilare oferă rezultate pe o perioadă îndelungată, estimată la aproximativ cinci ani. Lumina pulsars este extrem de eficientă, atât în cazul epilării progresive cât și în cazul fotoregenerării celulare. Îndepărtarea firelor de păr prin procedeul SPL nu determină ca acestea să crească mai repede, mai groase sau mai închise la culoare cum se întâmplă în cazul procedurilor clasice de epilare. Dimpotrivă, pe parcursul tratamentului, firul de păr devine mai fin și crește mai încet. Lumina pulsată este foarte eficientă și în cazul petelor pigmentare, cuperoză sau a micilor riduri, iar prin ședințe repetate se pot elimina și leziunile vasculare superficiale ale pielii.

Citeste tot articolul...

BEAUTY, STYLE

Poezia culorilor Chanel

Fall2014_collection

Colecţia Chanel de make-up pentru această toamnă poartă un nume foarte sugestiv, États Poétiques, o trimitere la dragostea lui Coco Chanel pentru metaforă. Paleta cromatică propusă este una foarte rafinată şi amplă, fiind constituită din nuanţe de roz, de albastru şi de roşu intens. Practic, colecţia vă oferă soluţii atât pentru machiajul de zi, pe care îl puteţi afişa la birou, cât şi pentru cel potrivit unei ţinute de seară.

Şi tot în această toamnă, Chanel mai aduce o noutate importantă, Vitalumière Loose Powder Foundation, cea mai importantă completare a colecţiei de bază, un fond de ten în cinci nuanţe care se aşază ferm pe suprafaţa pielii hidratând-o. Vitalumière Loose Powder Foundation vine însoţit de o inovativă pensulă de aplicare, denumită kabuki.

Chanel-Vitalumiere-Loose-Powder-Foundation-2

Citeste tot articolul...

BEAUTY, STYLE

Tratamentul cu botox nu este dăunător

BOTOX

“Câte capete atâtea păreri” – zicala este perefect valabilă atunci când vine vorba despre tratamentul cu toxina botulinică, despre care circulă foarte multe informaţii false cu privire la efectele dăunătoare pe care acesta le are asupra organismului.

Câteva precizări absolut esenţiale se impun, iar acestea vin de la specialiştii din cadrul Elegance Clinic din Bucureşti, observaţiile fiind fundamentate pe cele mai recente cercetări, dar şi pe deceniile de practică de când aceste tratamente sunt aplicate. De fapt, toxina botulinică este administrată în scop cosmetic în concentraţii de o sută de ori mai mici decât cea mai mică doză ce ar putea reprezenta un pericol pentru siguranţa organismului. Unele studii amănunţite spun că este nevoie de 2500-3000 de unităţi de toxină pentru ca aceasta să fie o ameninţare letală pentru om. Practica medicală arată că, în mod normal, pentru scopuri cosmetice se folosesc doar 75 de unităţi. Astfel, tratamentul cu botox rămâne unul dintre cele mai sigure pentru rejuvenarea feţei, preţurile fiind şi ele accesibile: 200 de euro per zonă (frontală, glabelară şi perioculară), tratamentul complet costând 350 de euro (toate cele trei zone) (elegance-clinic.ro).

Citeste tot articolul...

BEAUTY, STYLE

aBeauty clinique, alegerea perfectă pentru o vară dedicată frumuseții

aBeauty-clinique-006

aBeauty clinique 009aBeauty clinique se poziționează detașat ca cel mai performant centru de estetică corporală și facială din regiunea Moldova, unde se vor regăsi mereu cele mai noi și eficiente aparate din lume, cei mai bine pregătiți oameni în domeniu și cea mai selectă atmosferă.

Deși clinica se află de puțină vreme pe piață, a reușit să obțină rezultate importante în acest domeniu în care își desfășoară activitatea, fiind premiată în martie 2013 de însăși Gina Brooke, make-up artist-ul Madonnei și altor vedete internaționale de renume.

aBeauty clinique poartă această denumire pentru că litera a din denumire vine de la grupul de firme Agress, în care este parte integrantă, și pentru că a este cea mai mare notă în sistemul de notare american.

aBeauty clinique 008Mezoterapie buze sau față cu fillere Juvéderm, tratamente anticelulită și remodelare VelaSmooth Pro, tratamente faciale profesionale Intraceuticals, epilare definitivă SPL și fotoregenerare Yperion sunt tratamentele de care se poate beneficia orice doritor, în funcție de preferințe.

În această perioadă cel mai solicitat tratament al clinicii este cel cu VelaSmooth Pro, primăvara fiind anotimpul propice pentru începerea tratamentelor de slăbire și eliminare a celulitei.

Având în vedere că tratamentele puse la dispoziție sunt identice cu cele oferite de clinicile de lux din întreaga lume, prețurile sunt în mare parte standard, iar o astfel de listă de prețuri poate fi consultată în detaliu la întâlnirea cu un reprezentat de vânzări aBeauty clinique.

Spre exemplu, există prețuri accesibile pentru oricine la tratamentele standard precum epilarea definitivă SPL cu Yperion Or-Light (cel mai performant aparat SPL din lume), dar și preturi standard pentru tratamentele profesionale faciale Intraceuticals, unde clienții beneficiază de acelasi ser Intraceuticals pe care îl folosește chiar Madonna. Totuși, o ședință Intraceuticals standard în România costă 100 de euro, pe când în alte clinici de lux din Elveția, spre exemplu, o ședință identică costă 500 de euro.

aBeauty clinique a reușit să aducă sub același acoperiș elementele esențiale pentru a fi considerată alegerea perfectă din toate punctele de vedere.

Date de contact:
Adresa: Strada Brăilei nr. 78, la parterul blocului BR4A, Galați
Telefon : 0748 884 160
Email: galati@abeauty.ro
Website: www.abeauty.ro
Program: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00

Citeste tot articolul...

BEAUTY, SHOPPING, STYLE

Marionnaud: Paris via București

Marionnaud-1

Marionnaud-2Povestea Marionnaud începe cu un cadou. În 1984, Marcel Frydman decidă să își impresioneze soția cumpărându-i o parfumerie în Montreuil, o suburbie a Parisului. De atunci, povestea a continuat să crească – în 1985, cuplul a achiziționat și o a doua parfumerie, în Paris. Din Franța drumurile au dus către Elveția, Austria, Italia, Spania și din 2009 în România.

În țara noastră magazinele Marionnaud se află în nu mai puțin de 11 orașe – București, Bacău, Brașov, Cluj, Craiova, Iași, Pitești, Ploiești, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara.

Alege-ți preferatul și spor la cumpărături! Nu uita să îți achiziționezi cardul de fidelitate. Acumulezi puncte, iar când ai suficiente, te poți răsfăța cu un mic cadou. Cometicele nu sunt niciodată suficiene, nu-i așa?

Site: www.marionnaud.ro
Facebook: https://www.facebook.com/MarionnaudRomania

 

Citeste tot articolul...

BEAUTY, SHOPPING, STYLE

Sephora, universul frumuseții

sephora

Sephora 1Sephora este unul dintre cele mai mare lanțuri de parfumerii din lume. Brandul a deschis prima parfumerie din România în anul 2000, iar de atunci s-a dezvoltat la nivel național, însumând acum 26 de magazine. București, Constanța, Brașov, Pitești, Argeș, Timișoara, Arad și Suceava sunt orașele în care poți descoperi minunata lume a frumuseții creionată de Sephora.

Selecția de branduri este extrem de generoasă: de la clasicele Chanel, Christian Dior sau Givenchy la branduri foarte fresh, exclusiv aflate în portofoliul Sephora precum Benefit, Too Faced, Strivectin sau Dr. Brandt. Pe cele din urmă chiar nu trebuie să le ratezi! Așa cum nu trebuie să ratezi sesiunile de machiaj sau vizitele invitaților internaționali. Recomandarea mea este să urmărești atent pagina lor de Facebook. Vei fi întotdeauna la curent cu surprizele pregătite pentru tine!

Site: www.sephora.ro
Facebook: https://www.facebook.com/Sephora.Romania

 

Citeste tot articolul...